Talenten

Je ziet het wel vaker en het is altijd weer fijn om mee te maken: wanneer iemand de verschillende talenten, die hij/zij heeft kunnen ontwikkelen, bij elkaar weet te brengen in een unieke propositie. En hoewel dat dan niet zonder inspanning is gegaan, lijkt het toch op een natuurlijke neiging van ondernemende mensen, om alles wat je aan talenten en vaardigheden in huis hebt in te zetten voor jouw eigen hoogstpersoonlijke niche. Niet voor niets wordt een brede vorming aanbevolen voor studenten. Dat gaat niet alleen over persoonlijke ontwikkeling, maar vooral ook over het creëren van kansen om, bijvoorbeeld, tot verrassende ‘out of the box’ oplossingen te komen. Ook ik heb mogen ervaren, dat talenten, die in eerste instantie weinig met elkaar van doen leken te hebben, zich van lieverlee vermengden tot een hoogstpersoonlijke signatuur.

Zo ook de Classic Car Coach. Een bijzondere samenvoeging van een zakelijk voorstel met een persoonlijke passie. Wat is er mooier, dan die energie van een persoonlijke gedrevenheid te kunnen gebruiken als gereedschap in een zakelijke transactie. En dat kan! Gedeeld plezier verlaagt de drempel en een overvloed aan bruikbare metaforen maakt kennisoverdracht voelbaar en inzichtelijk.

Het was een genoegen om de Classic Car Coach met dit idee op weg te helpen!

Bronnen van inspiratie

Natuur, cultuur, architectuur, literatuur... dat zijn veel "uren" bij elkaar opgeteld! Maar die uren zijn welbesteed, niet alleen aangenaam maar ook nuttig en nodig. Want creativiteit moet gevoed worden.
Ik wil hier uitdragen dat inspiratie weliswaar niet komt aanwaaien, maar ook niet van ver hoeft te komen. Nieuwsgierigheid volstaat.